KotimaisetUlkomaiset

Finnish Fantasy Fans Forum

Teme's Master Home Page oli männävuosina Suomen kenties tunnetuin FF-saitti. Nyt sen perintöä kantaa Finnish Final Fantasy Fans, joka käsittelee monipuolisesti muitakin kropeja kuin Final Fantasya (ei tosin Suikodenia, vielä). Vuoden 2001 lopussa viimein "virallisesti" julkistetun saitin foorumeilla liikkuu monia Suikoden-faneja.

bbs.ffffans.net

Zen no santora

Uudistunut suomalainen soundtrackien valtasivusto Zen no santora tarjoaa soundtrack-arvosteluja, uutisia ja tietoa, erityisesti pelimusiikista. Suikoden-soundtrackit ovat sivustolla hyvin edustettuina mm. arvosteluiden ja uutisten muodossa, ja muukin materiali kiinnostanee etenkin pelimusiikin ystävää. Olen mukana sivuston tekemisessä.

zennosantora.net

Final Fantasy Finland » Musiikkiosasto

Final Fantasy Finlandin musiikkiosasto, jota ylläpidän, on tietenkin hyvin Final Fantasy -painotteinen. Alisivustolla käsitellään kuitenkin jonkin verran myös muuta pelimusiikkia, ja minulla on silloin tällöin ollut Myynnissä-sivulla myytävänä Suikoden-soundtrackeja.

www.fffin.com/musiikki/

UlkomaisetKotimaiset

Suikosource

Suikosource on internetin kattavin englanninkielinen Suikoden-sivusto. Itse saitilla on huomattavan paljon sellaista tietoa, jota ei ole julkaistu Japanin ulkopuolella. Lisäksi sivustolta löytyy tietenkin kattavat oppaat melkein kaikista mahdollisista Suikodenin puolista, monenmoisista pelioppaista alkaen pelien juonen ja hahmojen taustojen moninaisten taustojen esittelyyn. Sivusto keskittyy Suikoden-informaatioon, joten taiteellisesti luovaa materiaalia kuten fanisepitteitä tai virallista tai epävirallista Suikoden-musiikkia Suikosource ei tarjoa. Lisäksi sivustolla on foorumit, nimenomaan monikossa: vanha foorumi, joka on nykyään vapaassa käytössä nimellä Suikosource Casual, joilla spoilereitakaan ei pahemmin valvota, ja hyvin tiukasti säädelty, vain hyväksytyille jäsenille avoin Suikosourcen uusin foorumi.

www.suikosource.com

Genso Suikoden — Series Official Web Site

Konami Computer Entertaiment Tokyon virallinen Suikoden-sivu on tietenkin japaninkielinen. Kuvia pystyy silti katselemaan osaamatta kieltä, ja jotain muutakin voi sivuista saada irti, esimerkiksi hahmojen iät. Mitähän niissä Suikoden-sarjakuvissa tapahtuu?

www.konamityo.com/genso/

Jo's Playground

Jo Chen on lahjakas graafikko ja sarjakuvataiteilija, joka syntyi Taiwanissa ja asuu tätä nykyä Yhdysvalloissa. Hänen sivujensa CG-galleriassa (Gallery >> CG) on muutamia upeita fanitöitä Suikoden II:n mieshahmoista. Maalaukselliset kuvat poikkeavat alkuperäisestä perus-animetyylistä vahvasti realistiseen suuntaan.

www.jo-chen.com

GameFAQs

Verkon tunnetuimmalla pelivinkki- ja opassivusto GameFAQsilla on myös foorumit jokaiselle Suikoden-pelille.

www.gamefaqs.com

The Wetter Margin

Jotkut ovat toivoneet, että Suikoden-hahmojen lihallinenkin puoli välillä näkyisi. Tällä Suikoden-hentai-sivustolla on sitruunoita (seksiin keskittyviä fanisepitteitä) ja myös kuvia. Vain aikuisille.

http://wettermargin.tripod.com


Etusivu Suikolauta Uutiset Artikkelit Fanitaide Pelioppaat Musiikki Kauppa Linkit Lainapalvelu